Onderstaand een overzicht van ervaringen van leden met een geactiveerd account. Heeft u reeds een geactiveerd account en wilt u ook uw ervaring met ons delen? Neem dan contact met ons op.


Naam: S. Berber
Leeftijd: 32
Plaats: Haarlem
Zoekopdracht: 2-kamer appartement, Amsterdam

Ik heb sinds gister een fantastisch appartement gevonden dankzij jullie! Heel erg bedankt en succes in de toekomst!
Naam: Peter Scheepvaart
Leeftijd: 24
Plaats: Amsterdam
Zoekopdracht: Studio, Amsterdam

Hartelijk bedankt voor de aanpassing. Daarnaast is het een erg fijn systeem dat we de website niet zelf continu in de gaten hoeven te houden om als eerste te kunnen reageren op een woning. Fantastisch systeem!
Naam: A. Bak
Leeftijd: 23
Plaats: Amsterdam
Opdracht: 2-kamer appartement, Amsterdam

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service. Ik heb mij ongeveer twee weken geleden aangemeld op jullie site en nu heb ik een leuke woning in Amsterdam voor een jaar!
Naam: Sandra van Amstel
Leeftijd: 28
Plaats: Rotterdam
Zoekopdracht: 3-kamer appartement, Rotterdam

Ik vind wat jullie doen echt geweldig. Ik raak altijd helemaal gefrustreerd van al dat zoeken, en dat ik bij woningnet nooit ergens in aanmerking voor kom (ook al sta ik al jaren ingeschreven) helpt ook niet echt. Ik heb ook wat anders geprobeerd maar dat was gewoon zo veel geld in een keer dat ik en mijn vriend dat gewoon niet konden betalen. Wat jullie doen is echt een uitkomst voor ons. Dank jullie wel.
Naam: D. Burgers
Leeftijd: 41
Plaats: Utrecht
Zoekopdracht: Eengezinswoning, Utrecht

Heb vorige week de woning bezichtigd. Heb de verhuurder ondertussen al laten weten niet geinteresseerd te zijn. Vond het een geweldige locatie en mooie ruimte maar helaas was de woning gemeubileerd. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar in dit geval eigenlijk wel. Wel erg fijn dat ik al zo snel een reactie via jullie ontving. Bedankt daarvoor.
Naam: Marieke van den Berg
Leeftijd: 26
Plaats: Hilversum
Zoekopdracht: 2-kamer appartement, Hoofddorp

Vorige week heb ik mijzelf ingeschreven op jullie website. Dit omdat ik al ruim 2 jaar aan het zoeken ben bij verschillende woningbouwvereningingen en makelaars. Mijn broer heeft een jaar geleden ook een erg goede ervaring met jullie gehad en een mooie woning weten te bemachtigen in Hoofddorp.
Naam: M. Peters
Leeftijd: 42
Plaats: Rotterdam
Zoekopdracht: 3-kamer appartment, Rotterdam

Het heeft even geduurd maar wij hebben nu, 1.5 maand na inschrijving via uw website een woning gevonden. Ik wil u heel hartelijk danken voor uw service en zal uw website zeker bij vrienden en familie aanbevelen.
Naam: De Jong-Visser
Leeftijd: 29
Plaats: Haarlem
Zoekopdracht: 2-kamer appartment, Haarlem

Aller eerts wil ik u bedanken voor de goede service,verder wil ik aangeven een appartment via uw site gevonden te hebben. Wij zijn gisteren wezen kijken en gaan vanaf volgende maand huren. Heel erg bedankt.